GRATIS VERZENDING | LEVENSLANGE GARANTIE | TOT 30% KORTING | SHOP NU

Waarom Gordon Ramsay HexClad Pannen & Kooksets Gebruikt

door HexClad Cookware

Why Gordon Ramsay Uses HexClad Pans & Cookware Sets

Chef Gordon Ramsay doet echt alles. Hij is een beroemde chef-kok met meerdere Michelinsterren, de presentator van Masterchef, een leraar voor MasterClass, een eigenaar van talrijke restaurants wereldwijd, en de auteur van verschillende gerenommeerde kookboeken.

Hoe kun je dus je eigen succes in de keuken verzekeren net zoals Gordon doet? Oefening, natuurlijk. Bovendien kun je beginnen met het gebruik van topklasse pannen en kookgerei in je keuken.

Ontdek waarom HexClad een must-have is voor Gordon in elke keuken. 

Koken, Vanaf het Begin

Sinds het stenen tijdperk, hebben we potten en pannen gebruikt om voedsel te koken, maar onze manier van koken is sindsdien geëvolueerd. We hebben grote vooruitgang geboekt met panmaterialen zoals koper, gietijzer en staal. 

Rond de jaren 1950 zijn we echter gestopt met evolueren. We vonden anti-aanbak kookgerei en ondanks zijn gebreken, bleven we erbij. Waarom?! Het was duidelijk dat dingen beter konden zijn.

Daarom heeft HexClad het kookspel naar een hoger niveau getild met de revolutie in technologie die kookgerei nodig had. Het presteert als niets wat je eerder hebt gebruikt. Bovendien is het veelzijdig, veilig, en kookt als een droom. Geen wonder dat Gordon Ramsay er niet genoeg van kan krijgen.

Waarom HexClad Gebruiken? 

HexClad is de nieuwste innovatie in kookgerei. Al onze pannen gebruiken onze gepatenteerde hybride drielaagse technologie.

Drielaags beklede stijl kookgerei wordt gebouwd met een geavanceerd drielagensysteem. De twee buitenste lagen zijn gemaakt van magnetisch roestvrij staal. Hierdoor kan het kookgerei worden gebruikt op elk fornuis — van ouderwetse gas- en elektrische tot nieuwere inductiekookplaten. 

Ingesloten tussen de twee lagen staal bevindt zich een aluminium kernlaag. Deze laag zorgt voor een gelijkmatig verwarmingsoppervlak voor een betere kookervaring.

Het patroon van pieken en dalen aanwezig op het oppervlak van de pan is een andere superieure eigenschap van deze kookgerei, speciaal vervaardigd door een laseretsproces. 

De pieken zijn gemaakt van roestvrij staal om je die perfecte, gouden sissende afdichting te geven. Ze houden je pan ook sterk en voorkomen elk afbrokkelen en afbladderen. De dalen zijn antiaanbakoppervlakken om schoonmaken snel en gemakkelijk te maken.

Niet Reactief

 Aangezien deze kookgerei gemaakt is van roestvrij staal, is het een niet-reactief oppervlak. Dit betekent dat zelfs bij het koken van de meest zure voedingsmiddelen, zoals tomaten, geen probleem zal zijn voor je pan. 

Pannen met reactieve oppervlakten reageren op deze soorten ingrediënten wanneer je ze kookt en geven een onaangename, metalachtige smaak af. Vrijwel het resultaat dat je niet wilt na al je harde werk in de keuken.

De niet-reactieve pannen van HexClad kunnen gemakkelijk omgaan met deze sterkere ingrediënten en voegen geen ongewenste smaken toe aan je maaltijd. 

Er Is Meer Om Van Te Houden Aan HexClad

Veel kookgerei-opties zijn niet veilig voor de vaatwasser, omdat de warme, vochtige omgeving van de vaatwasser meerdere soorten pannen kan beschadigen. Gietijzer zal roesten, koperen pannen zullen aantasten en hun kleur verliezen, en pannen met coatings zullen vaak chippen (en die vlokken komen uiteindelijk in je eten terecht). 

Je enige andere optie lijkt te zijn om met de hand af te wassen, urenlang schoon te maken na al die tijd die je hebt besteed aan koken — en het is een enorme verspilling van water. 

Hier bij HexClad hebben we al onze potten en pannen vaatwasmachinebestendig gemaakt, waardoor we nog een stap voorlopen op de concurrentie. 

Ovenbestendig

Hexclad potten en pannen zijn ook ovenbestendig. Het beste gedeelte? Alle recepten waarbij je eerst voedsel aanbraadt voordat je het in de oven plaatst zijn veilig in deze pannen.

Je kunt het vuur op het fornuis uitzetten en onze pannen direct in de oven plaatsen zonder je voedsel over te hoeven zetten of je zorgen te hoeven maken dat je kookgerei wordt beschadigd door de hitte. 

Veelzijdigheid

Chef Gordon Ramsay houdt van gerechten uit de hele wereld. Hij probeert en creëert voortdurend nieuwe recepten, net als jij! Om dit niveau van creativiteit in koken te behouden, hebben jij en Gordon keukenartikelen nodig die zich aanpassen aan jullie behoeften.

Daarom hebben we aan alles gedacht, van de damaststalen messen voor het voorbereiden van je voedsel tot onze signature mengkommen voor het maken van de beste sauzen. Zelfs onze pannen laten je voedsel perfect sudderen, sauteren en aanbraden! 

Ben je dit weekend van plan om je favoriete gebakken rijst of udon-noedels te maken? Geen zorgen: we hebben ook een hybride wok gemaakt! 

Daarom is Gordon helemaal weg van onze producten. We hebben iets gemaakt voor elke kooktechniek, tot aan de voorbereiding toe. 

Zie het zelf

Nu je de technologie achter onze kookgerei kent, moet je het zelf zien. Probeer HexClad en ontdek waarom Gordan Ramsay er dol op is - en jij zult het ook geweldig vinden. 

Als je een thuiskok bent die zijn zout waard is, verdien je de laatste innovatie in kookgerei. Probeer ons revolutionaire kookgerei voor je volgende grote maaltijd, of begin met een paar van je favoriete kookgerei-artikelen om langzaam je keukenkasten te vullen. 

Gebruik een HexClad pan een keer met je moeilijkste recept, en we weten dat je verkocht zult zijn. 

 

Bronnen:

Gordon Ramsay Recepten | GordonRamsay

Keukengerei en bakgerei | New World Encyclopedia

Kun je potten en pannen in de vaatwasser doen? | Cleanipedia

Hoe Vaatwassers Werken | HowStuffWorks

Lees meer